Een nieuwe wind waait door Retec Instruments

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Een nieuwe wind waait door Retec Instruments

U kent Retec Instruments als specialist in het meten van niveau, druk, debiet en temperatuur.
20 jaar na oprichting draagt Rudy De Winne de fakkel over aan twee van zijn medewerkers, Katrien Miechielssens (45) die al sinds 2009 aan de slag als Managing Director en David Vervaele (34), sinds 2010 Sales & System Engineer in buitendienstfunctie.

“Omdat wij concurreren tegen grote internationale spelers moeten wij het anders aanpakken. Daarom werken wij vooral op specialisatie. Zowel ons team als onze fabrikanten zijn échte vakspecialisten. Wij investeren heel veel in opleiding, en we hebben een technisch team dat zeer nieuwsgierig is” zegt kersvers zaakvoerder David Vervaele. Met het team van 5 medewerkers behaalde Retec dit jaar de magische kaap van 2 miljoen euro omzet. “Dankzij de steun van Rudy en het vertrouwen van onze klanten en fabrikanten, kunnen we ook op die manier verder groeien, de koers van Retec veilig verder zetten en onze klanten blijven omringen met service en kwaliteit.” vult Katrien verder aan.

“Ik ben blij dat Retec met dezelfde naam, klanten, fabrikanten en op dezelfde plaats verder gaat”, zegt Rudy De Winne. “Ik kan met een gerust hart vertrekken, al blijven we heel nauw met elkaar verbonden – ik heb beloofd regelmatig langs te komen, al wordt dat — zoals bij elke jonge gepensioneerde — moeilijk plannen in mijn overvol agenda” (lacht).

Geschreven door

Retec Instruments Bvba

RETEC INSTRUMENTS Retec is specialist in het meten van niveau, druk, debiet en temperatuur in de industriële omgeving. Nauwkeurige meetgegevens zijn onmisbaar voor de continuïteit, kwaliteit en efficiëntie van uw... Lees meer