Bespaar energie met het “Solimar Fluidizer Control System”.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bespaar energie met het “Solimar Fluidizer Control System”.

Wanneer u kiest voor een compleet fluidizer controle pakket bent u verzekerd van kwaliteitsproducten en voorkomt u verspilling door het overbodige lucht in de silo te blazen. Gardner Denver levert een compleet pakket, bestaande uit een stuurmodule, magneetkleppen, buffertank, leidingwerk en fluidizers. De Engineers van Gardner Denver staan klaar om een advies op maat te geven en u kunt het pakket door een gecertificeerde monteur laten plaatsen. De standaard module is geschikt voor gebruik van 1 tot 16 fluidizers. Daarnaast is maatwerk altijd mogelijk.

Onder andere in de BeNeLux en Duitsland is Gardner Denver de distributeur van Solimar. In Nederland opereert Gardner Denver Nederland B.V. vanuit Woerden, Assendelft en Spankeren met de merken Elmo Rietschle, Nash, Robuschi, Drum, Wittig, Emco Wheaton, Thomas, TODO, SSP en Solimar. Met Elmo Rietschle is Gardner Denver marktleider als het gaat om vacuümpompen, lagedruk-compressoren, klauwenpompen en zijkanaalblowers. Deze pompen vinden hun weg in vele markten zoals print&paper, pick&place toepassingen, vacuümverpakken, beluchten, pneumatisch transport, chemie, medische applicaties etc. De Drum compressoren en blowers worden toegepast bij het lossen van droge bulkproducten uit bulkwagens/wagons. Solimar bevordert het uitstromen van droge stoffen uit silo`s en voorkomt brugvorming. Robuschi is gespecialiseerd op het gebied van olievrije lucht of gas- en vloeistofverplaatsing.
Naast de verkoop van nieuwe pompen en toebehoren, biedt Gardner Denver ook een uitstekende After Sales Service, waaronder een 24-uurs storingsdienst.

Geschreven door

Gardner Denver Nederland BV

In Nederland opereert Gardner Denver Nederland B.V., onderdeel van Ingersoll Rand., vanuit Woerden en Heemskerk. Met de merken Elmo Rietschle, Robuschi, Wittig, Nash en Thomas is Gardner Denver toonaangevend op... Lees meer