Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Uitdraagbodem voor silolossing
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Geha Laverman B.V.Gericke B.V.Jansen&HeuningJongerius B.V. Katcon Engineering
Klinkenberg ZaanstadM.I.P. nvMATEC massagoed techniekPolem BVQuintyn Gebroeders bvba
SPS | Solids Process SolutionsSurplus Select - used machineryTridelta Siperm GmbHVan BeekVerbaten Stortgoedtechniek B.V. (VST)
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Aardingsystemen voor mobiele toepassingen Eenvoudig veilig verladen
Aardingsystemen voor mobiele toepassingen
Eenvoudig veilig verladen Jesma weegt en doseert ijkwaardig in-line droge stoffen voor het vullen van o.a. vrachtwagens en big bags. Het gaat vaak om stoffige producten die zich verplaatsen en zodoende statisch elektriciteit kunnen opwekken. Veelal gaat het om een ATEX zone 21/22 situatie welke om een goede aarding vraagt. Met de MT 30 serie van ISOIL kunnen we nu een complete set leveren om de aarding op de juiste manier uit te voeren. Door de zelf-check functie van het systeem, voor en na aansluiting, is de set eenvoudig te gebruiken door verladers. De status veilig/ niet veilig wordt aangegeven door groene of rode LED's. Met externe uitgangen kunnen laad/los acties worden geblokkeerd.
27-09-2019  |  1037x  |  Productbeschrijving  | 
Geroldinger levert oplossingen voor hygroscopische producten WinProcess vertegenwoordigt Geroldinger in de Benelux
Geroldinger levert oplossingen voor hygroscopische producten
WinProcess vertegenwoordigt Geroldinger in de Benelux Hygroscopische bulk goederen nemen vocht op tijdens o.a. opslag, vormen hydraten en zijn gevoelig voor 3 parameters: 1) luchtvochtigheid 2) Temperatuur 3) vochtgehalte van het product Deze producten kunnen klonten, korsten en lagen veroorzaken in open of gesloten silo’s maar ook in transport en doseersystemen. Het gehele productie proces kan dan verstoord worden door verstoppingen. Een oplossing kan zijn het toevoegen van droge lucht of het isoleren van silo’s en transportsystemen. Echter is dat niet altijd genoeg voor zeer hygroscopische producten. Geroldinger heeft reeds jaren oplossingen op de markt gebracht die nog niet zo bekend zijn in de Benelux. De twee hoofdcomponenten voor een efficiënte aanpak van het probleem zijn: 1) Het Multigon silo systeem: een rechthoekige vorm met geïsoleerde panelen die zeer glad zijn aan de binnenzijde doordat er t.o.v. ronde silo’s veel minder materiaal nodig is en dus van premium staal of aluminium soorten gebruikt
11-12-2016  |  6146x  |  Productbeschrijving  |   | 
Geroldinger Multigon silosystemen zijn niet rond... WinProcess vertegenwoordigt Geroldinger in de Benelux
Geroldinger Multigon silosystemen zijn niet rond...
WinProcess vertegenwoordigt Geroldinger in de Benelux Multigon silo’s hebben rechte dubbele silowanden die volledig glad zijn aan de binnenkant. Een achthoekig ontwerp en een verfijnde geometrie in het trechter gebied waarborgen massastroom. Dit wordt mede bereikt door de combinatie met het uitdraagsyteem Oszillomat dat het materiaal gelijkmatig lost en doseert over de gehele onderzijde. Bulkgoed in een Multigon wordt geheel gelost zonder het achterblijven van restproduct en verloopt volgens het FIFO-principe (First-In-First-Out). Het geïsoleerde Multigon systeem garandeert een gelijkmatige opslag en geen ontmenging tijdens het uitdragen.Het silo volume wordt door de rechthoekige vorm zeer efficiënt en optimaal benut t.o.v. ronde silo’s. Zelfs bulkgoederen met slechte loopeigenschappen kunnen worden gebruikt en kernstroming, trechtervorming en brugvorming wordt voorkomen. Transportkosten naar uw site zijn zeer laag vanwege de modulaire opbouw en de kosten voor verwerking van (RVS) staal zijn laag door de rechte
13-07-2016  |  5043x  |  Productbeschrijving  |   | 
Woelbunker voor mengen en moeilijke producten Woelbunker van Klinkenberg BV overal in de industrie toepasbaar
Woelbunker voor mengen en moeilijke producten
Woelbunker van Klinkenberg BV overal in de industrie toepasbaar De woelbunker van Klinkenberg BV kan overal in de industrie, waar producten op een gelijkmatige manier vermengd of uitgedraaid moeten worden, uitkomst bieden. De woelbunker, ofwel agitatorhopper, kan volledig naar de wens van de klant, in diverse uitvoeringen worden uitgevoerd. In verschillende soorten industrie zorgt de woelbunker, in een enkele of dubbele uitvoering, voor de juiste homogenisering of het uitdragen van de producten. De woelbunkers van Klinkenberg zijn geschikt voor mengen, mixen, homogeniseren en woelen, ook voor slecht lopende producten. Ze zijn in vele soorten en maten te verkrijgen, van 500 tot 7.500 liter en van roestvast staal tot een slijtvaste uitvoering. Zo zijn er bijvoorbeeld uitvoeringen met twee assen, klapbodems, scharnierende deksels. Tevens is een versie met Atex certificering leverbaar.
30-06-2015  |  4925x  |  Productbeschrijving  | 
Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren