Solid Equipment agent of Payper Bagging Technology

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Solid Equipment agent of Payper Bagging Technology

Solid Equipment heeft haar productpakket uitgebreid met de verpakkingslijnen van Payper uit Spanje. Payper produceert sinds 1973 verpakkingssystemen voor vaste bulk poeders en granulaten in de plastic, voedsel, bouw en minerale industrieën. Payper levert wereldwijd turn-key oplossingen van wegen, naar afvullen en palletiseren.
Payper kan verpakkingssystemen leveren voor alle type verpakkingen, zoals openmondzakken, ventielzakken, maar ook FFS-systemen en Big Bags.

Eén van de vaandeldragers van Payper is de gecombineerde hoge capaciteit – extreem bestendig ontworpen FFS afzakmachine ASSAC M10 voor corrosieve en abressieve producten. Deze machine is een combinatie van de bewezen FFS technologie en het recent verbeterde ontwerp voor een verhoogde capaciteit. Hierdoor kunnen gemiddeld 2000 zakken per uur gevuld worden. Met deze moderne machine, zijn de gebruiks- en onderhoudskosten tot een minimum beperkt. Ook is de machine zeer gebruiksvriendelijk door de de state-of-the-art mens-machine-interface (HMI). Door de speciale RVS uitvoering is dit model zeer geschikt voor het verpakken van de moeilijkste producten.

Met de open mond bag placer range CSA, levert Payper een compleet modulair en betrouwbaar systeem dat aan te passen is naar alle, vaak sterk wisselende, omstandigheden.

Met deze nieuwe range kan Payper een standaard bewezen oplossing bieden voor elke klant. Een perfecte combinatie van grote betrouwbaarheid en flexibiliteit voor elk individueel project, zonder de gebruikskosten uit het oog te verliezen. Deze machines worden vooral ook ingezet wanneer ontluchting, vacuüm of inert gas noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld bij bederfelijke goederen. Bij deze machines wordt de bovenkant van de zakken vastgehouden, totdat deze volledig gesloten zijn. Deze machines zijn daardoor en door een aantal specifieke hygiënische oplossingen perfect geschikt voor de voedselindustrie. Deze techniek kan op bijna alle soorten en materialen zakken gebruikt worden waarbij diverse zak sluitsystemen mogelijk zijn.

Solid Equipment is zeer tevreden over deze recent toegevoegde productlijnen van Payper: “Het gamma van Payper past perfect bij de overige producten die Solid Equipment verkoopt. In veel gevallen worden deze systemen door dezelfde bekende klanten van Solid Equipment gebruikt”, aldus Martin Geukes, General Manager van Solid Equipment.

Geschreven door

Solid Equipment

Solid Equipment is in september 2008 opgericht door Martin Geukes en vertegenwoordigt diverse producenten van hoogwaardige componenten en installaties voor de kunststof en vaste bulk stortgoed industrie. De producten van... Lees meer