Powder processing experience

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Powder processing experience

In november dit jaar opent Hosokawa Micron in Doetinchem haar deuren voor iedereen die werkt met stortgoed, poeders en solids. U kunt dan een kijkje in de keuken van Hosokawa Micron nemen.
Laat u inspireren tot het verder ontwikkelen, optimaliseren en verbeteren van uw productieproces door de grootmeesters op het gebied van poederverwerking tijdens de Powder Processing Experience.

Specialisten van Hosokawa presenteren samen met vakmensen uit de voedingsmiddelen, farmaceutische, chemische, metaal- en mineralenindustrie hun kennis in de powder processing technologie. Ontwikkelingen en trends zullen met praktijkvoorbeelden en cases verder uitgediept worden. U kunt ook een eigen case indienen welke onze specialisten tijdens het seminar zullen bespreken.

Beurs
De Powder Processing Experience is nog meer dan een waardevol seminar. U kunt diverse stands bezoeken van toeleveranciers, bedrijven uit de Hosokawa Group en collegabedrijven in de poederverwerkende industrie.
Tevens worden er `live` demonstraties gegeven in de unieke testfaciliteiten van Hosokawa Micron.
Ook rondleidingen in de afdeling R&D en de productieruimten zijn mogelijk.
Hosokawa belooft u een Experience die bol staat van waardevolle kennis en informatie.

Inschrijven
Het volledige programma voor de Powder Processing Experience zal binnenkort op onze website verschijnen.
Maar mocht u zich alvast aan willen melden, dan kan dit uiteraard per e-mail o.v.v. Powder Processing Experience, of via onze website (zie de links hieronder).

Deelname is geheel kosteloos.

Geschreven door

Logo van:Powder processing experience

Hosokawa Micron BV

Hosokawa Micron B.V. maakt deel uit van de Hosokawa Micron Group en is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en leveren van poederprocessystemen en -apparatuur voor de mechanische en thermische verwerking... Lees meer