Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 10-12-2020
KEMP BV
TEL: +31 74 291 40 23
Proodsweg 7
NL-7495 SR   Ambt Delden
Contact
074-2914023
Dhr. Frans Kruse
Manager projecten en producten
Bedrijfsvideo
Het motto van technisch adviesbureau Kemp bv is ‘van plan tot productie’. Maar het is de klant die bepaalt of een project vanaf het begin tot het eind wordt begeleid. KEMP kan, als ervaren all-rounder in engineering, maintenance en projectmanagement, de klant in alle fasen bijstaan.

In haar 40-jarige geschiedenis heeft KEMP veel projecten begeleid, met name op het gebied van intern transport, handling, opslag en verpakking.
Ontmoet ons op
Producten, diensten
 Siloapparatuur,
Lees meer
Producten, diensten
 Siloapparatuur - Filter, Niveaumeting, Niveauschakelaar, Drukbeveiliging, Vlinderkleppen, Schuifafsluiters, Silobeluchting, Trillers, Kloppers
Expertises
Verpakken - Verpakken in vaten, drums - vol-automatisch-vullen-van-vaten
Transporteurs, transportapparatuur - Triltransporteurs - trilgoten
Transporteurs, transportapparatuur - Triltransporteurs - trilpijpen
Scheiden, zeven, filteren - Zeven - trilzeven
Scheiden, zeven, filteren - Ontstoffing - Filters - filters-reinigbaar-dmv-trillen-schudden
Lees meer
Expertises
Verpakken - Verpakken in vaten, drums - vol-automatisch-vullen-van-vaten
Transporteurs, transportapparatuur - Triltransporteurs - trilgoten
Transporteurs, transportapparatuur - Triltransporteurs - trilpijpen
Scheiden, zeven, filteren - Zeven - trilzeven
Scheiden, zeven, filteren - Ontstoffing - Filters - filters-reinigbaar-dmv-trillen-schudden
Doseren, Meten, Wegen - Volumetrisch doseren - triltransporteurs-voor-volumetrisch-doseren
Procesbesturing, instrumentatie - Schakelaars - Niveauschakelaars - draaivleugelschakelaars
Procesbesturing, instrumentatie - Schakelaars - Niveauschakelaars - trilvork-niveauschakelaars
Verpakken - Verpakken in zakken - vlakfoliemachines

Productnieuws

Kemp verhoogt productierendement bij droge mortel fabriek Realisatie 2-compartimenten silo voor productieverhoging
Kemp verhoogt productierendement bij droge mortel fabriek
Realisatie 2-compartimenten silo voor productieverhoging Bij Remix Droge Mortel BV – Hardenberg, is vorige week een 12 meter hoge 2 compartiment silo geplaatst. Om het bestaande productierendement te verhogen kreeg Kemp bv de opdracht het productieproces aan te passen waaronder het plaatsen van een silo direct boven de afzakmachine. In nauwe samenwerking met partner firma’s is over het bestaande dak is een vrijdragende staalconstructie gerealiseerd waar de silo op is geplaatst. In combinatie met een 3 meter lange RVS-trilconveyor voorzien van een VibraDrive®(Alvibra) en een beker-elevator (voorzien van reinigingsbodem) wordt de silo voorzien van product. Daarnaast is de silo ook van inblaasleidingen voorzien. Op de bovenzijde van de silo is een geluid geïsoleerd instrumentatie compartiment gerealiseerd waarmee geluidshinder naar de omgeving tot een minimum wordt beperkt. Verder is 1 compartiment voorzien van een ontmengingsconstructie welke eerder zijn nut tegen ontmenging heeft bewezen.
22-07-2020  |  1242x  | 
Conductivity-meters MLA1000 en MLA900 Geleidbaarheidsmeter geeft vonken geen kans
Conductivity-meters MLA1000 en MLA900
Geleidbaarheidsmeter geeft vonken geen kans Door de lage geleidbaarheid van lichte minerale oliën zoals Kerosine Jet A-1, hydraulische oliën, siliconenoliën, wals-oliën en oplosmiddelen bestaat er een groot risico op het ontstaan van elektrostatische lading en daardoor ontploffingsgevaar. Vooral tijdens raffinage, filtering, overladen of vervoer. Om veiligheid te garanderen, zijn regelmatige controles en registraties van de actuele geleidbaarheidswaarde vereist. De parameters voor het veilig omgaan met vloeistoffen zijn vastgelegd in de regelgeving voor gevaarlijke stoffen: ‘TRGS 727, vermijden van ontstekingsgevaren door elektrostatische ladingen’. Wanneer een vloeistof door een pijpleiding stroomt, zoals tijdens de vaak honderden kilometers die kerosine moet afleggen op een tankterminal of naar de gebruiker, ontstaat als gevolg van wrijving tussen de vloeistof en de leidingswand statische elektriciteit die tot duizenden volts zou kunnen oplopen. Een te grote elektrostatische lading kan brand of explosies veroorzaken.
09-06-2020  |  688x  |   | 
Klantspecifieke triltransporteurs van Alvibra Groen, gelijkmatig en geluidloos
Klantspecifieke triltransporteurs van Alvibra
Groen, gelijkmatig en geluidloos Onze triltransporteurs worden aangedreven door conventionele trilmotoren maar bij voorkeur door de VibraDrive™-technologie (direct start/ stop en trillingsarm). Alles in één mobiele transporteur, zeef en koeling Soms is er gewoon geen ruimte voor traditionele machines en moeten compacte oplossingen worden ontworpen. In slechts één aangepaste compacte eenheid worden de diverse processen gecombineerd: • Ontstoffen • Verwijderen van overmaten of brokken • Transporteren van A naar B • Mobiliteit • Koeling Groen, gelijkmatig en geluidloos: VibraDrive™ Beperkingen qua geluid en omgevingstrillingen verhogen de vraag naar integratie van nieuwe machines in fabrieken over de hele wereld. Machines moeten een kleinere ecologische voetafdruk hebben, minder lawaai maken en minder dynamische belastingen naar vloer- of platformstructuren sturen. Het Alvibra® VibraDrive™-systeem zorgt voor dit alles. Zeven door middel van meerdere schermen Een product kan stofdeeltjes
16-10-2019  |  1168x  |   | 
Laat meer zien (9)

Productbeschrijvingen

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren