Nederlands
English
 Supplier sign in
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login
Laatste update: 07-11-2019
Hecht Technologie GmbH
TEL: +49 8441 8956 0
FAX: +49 8441 8956 56
Schirmbeckstra▀e 17
85276   Pfaffenhofen
Contact
Website
hecht.eu
Hecht is specialist in poederhandling systemen. Specifiek sterk in: lossen/vullen van big-bags, containers, vaten etc., pneumatisch transport, automatische monstername-apparatuur en afsluiters. Marktgebieden: hoogwaardige chemie, voeding en pharma.

ProClean« SAS-beschermfolie systeem van Hecht

- Stofdicht aansluiten van FIBC`s, containers, vaten en kleinverpakkingen. Beschermt de operator en voorkomt cross-contaminatie bij uitwisselen van bijv. de FIBC.
Ontmoet ons op

Productnieuws

Hecht uitloopslurf-aansluitsysteem verder ontwikkeld
Hecht uitloopslurf-aansluitsysteem verder ontwikkeld
Meer dan 15 Jaar geleden presenteerde HECHT het uitloopslurf-aansluitsysteem voor big-bags (AAS), een systeem dat technisch en kwalitatief nog steeds ongeŰvenaard is. HECHT Technologie Benelux presenteert op de easyFairs `Solids` 2009 beurs in Antwerpen, een verdere ontwikkeling van dit zich bewezen systeem. Tot nu toe worden de big-bag aansluitsystemen gekoppeld aan een afzuigsysteem met extern ontstoffingsfilter. De, als patent aangemelde, nieuwe uitvoering heeft een ge´ntegreerd perslucht gereinigd ringfilter. De drukcompensatie tijdens big-bag lossing, vindt nu direct over dit inwendige ringfilter plaats. Bij filterreiniging met perslucht of stikstof, komt het stof terug in de productstroom. Het, aan het einde van de big-bag lossing achterblijvende reststof, kan via een ventilator worden afgezogen.
06-02-2009  |  5020x  | 
Innovatie met LBK & LAS-vulkop Vul- en lossystemen voor big-bags.
Innovatie met LBK & LAS-vulkop
Vul- en lossystemen voor big-bags. HECHT ProClean containment systemen bieden operator en product altijd de hoogste veiligheid in situaties waar hoge eisen aan hygiŰne, reproduceerbaarheid en buitengewone kwaliteit van product en proces worden gesteld. Met de gepatenteerde, nieuw ontwikkelde ProClean `Liner vulkop` (LBK) realiseert HECHT Technologie contaminatie-arme vulsystemen voor gevaarlijke stortgoederen. Met behulp van de toegepaste linertechnologie worden operator en proces gescheiden. De gecontamineerde beschermfolie wordt na iedere vulling ingekapseld en kan veilig worden afgevoerd. Dit vulsysteem is in het bijzonder geschikt voor bijv. big-bags met binnenzak. Daarom vervult de ProClean LBK de hoogste eisen aan persoons- en productbescherming. Voor het lossen van verpakkingen staat eveneens een gepatenteerd ProClean `Liner Aansluit Systeem` (LAS) met beschermfolie ter beschikking.
21-01-2009  |  5040x  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren