Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 10-09-2020
Hethon Nederland BV
TEL: +31 74 25 00 555
FAX: +31
Process equipment
Vlijtstraat 47/49
NL-7005 BN   Doetinchem The Netherlands
Contact
+31-(0)74-2500555
Dhr. Gerard van Schoten
Managing director Powder & Liquid Handling Equipment
Website
hethon.nl
Bedrijfsvideo
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Hethon Nederland Bv (1973) is uitgegroeid tot een bedrijf die u kan bedienen van verwerkingsapparatuur voor droge- en natte doseersystemen.
Onze basisdoestelling is het vinden van klantvriendelijke oplossingen. Wij staan voor een lange levensduur van onze producten, weinig onderhoud en eenvoudig gebruik.
Naast onze eigen producten leveren wij ook technische componenten van andere fabrikanten.
Kijk eens op onze website.

Voor meer informatie staat het Hethon team graag voor u klaar.
Ontmoet ons op
Merken
 Hethon,
Lees meer
Merken
 Hethon - HETHON is een Nederlands merk wat betreft bulkmaterialen, een eigen engineeringsafdeling en testfaciliteit, gespecialiseerd in moeilijke stoffen.
Producten, diensten
 LIW, loss-in-weight - Gravimetrische feeder, optimale nauwkeurigheid en snelheid.
 Batching & dosing systems - Volumetrische feeder, voor materialen met een consistente bulk density en beheersbare karakteristieken.
 Sack discharge station - Zakkenstort kabinet, stofvrij ledigen van zakken en vullen van uw feeder of andere apparatuur. Ook in ATEX en met weging/besturing.
Expertises
doseren-meten-wegen
Dienstverlening, advisering - Facilitaire diensten - service-en-onderhoud
Veiligheid - Veiligheidsrichtlijnen - atex

Kort nieuws

Productnieuws

Uitbreiding doseerlijn Hethon
Uitbreiding doseerlijn Hethon
In aanvulling op haar succesvolle flexibele wand doseerders, heeft de firma Hethon zijn feederprogramma uitgebreid met de modellen 30 , 50 en 70. Hierbij voorziet Hethon in de behoeftes van haar afnemers en kunnen praktisch alle moeilijk doseerbare poeders en granulaire producten tussen 0,03 liter en 30.000 liter per uur gedoseerd worden. De feeder 30, die ontwikkeld is voor toepassing in onder andere laboratoria, kan uitgerust worden met een geÔntegreerde toerenregelaar. De complete lijn bestaat nu uit de modellen 30, 40, 50 , 60 ,70 en 80. Men kan kiezen uit meerdere uitvoeringen, zoals gecoat staal of R.V.S. met diverse opties voor o.a. een ATEX motor of sanitaire hopper.
23-11-2007  |  4999x  | 
Horizontaal uitneembare hopper in feeder
Horizontaal uitneembare hopper in feeder
Meer dan vijftien jaar hebben de Hethon feeders / doseermachines voor poeders en granulaten geen noemenswaardige verandering ondergaan. Echter, in een tijd waar efficiŽnt werken een must is kwam er uit de markt vraag naar een nog eenvoudiger te verwijderen flexible hopper. Dit probleem deed zich vooral voor bij feeders die als onderdeel van een grotere installatie werden ingebouwd. Het verwijderen van de flexible hopper is onder andere noodzakelijk voor het reinigen ervan. Derhalve is het bestaande feeder concept opnieuw bekeken, waarbij naar een oplossing is gezocht die compatible moest zijn met de bestaande feeders. De oplossing is gevonden in de ďFĒ - series feeder. Door het aanpassen van het feeder frame en een kleine toevoeging aan het voorpaneel is de mogelijkheid gecreŽerd de flexible hopper horizontaal uit de feeder te trekken. Deze verandering betreft alle feeder modellen. Tevens is er een aanpassing op het hopperlager en de hopperas van het model
08-12-2005  |  2246x  | 

Productbeschrijvingen

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren