SPP plant

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De Standard Production installatie (SPP) is de IKA-oplossing voor de productie van emulsies en suspensies in veel toepassingsgebieden.

In Nederland hebben we een 4000 liter plant geleverd.

Afhankelijk van de uitvoering ervan kan de Standaard Productie Installatie worden gebruikt voor cosmetische crèmes en lotions, voor mayonaise of dressings in de voedingsindustrie, alsmede voor suspensies en emulsies in de chemische industrie of voor de productie van verf en lak.

De SPP is een innovatieve en zeer geavanceerde, maar kosteneffectieve menginstallatie die wordt gebruikt voor alle standaardprocessen, zoals mengen, roeren, homogeniseren en verspreiden. Door het eenvoudige ontwerp zorgt het voor een eenvoudige bediening en garandeert een constante mengkwaliteit. Opties zoals vacuüm ontgassen, dubbele wand voor verwarming of koeling en ingangen voor de toevoeging van de toevoeging en bemonstering maakt de SPP een ideale machine voor de volledige productproductie.

Watch article videoicon.arrow--dark

Geschreven door

IKA Process Nederland

IKA is een specialist in het In-line mengen, dispergeren, nat malen, homogeniseren van vloeistoffen en poeder met een vloeistof. Tevens maken zij complete procesinstallaties, batch en in-line. Lees meer