College 12 is beschikbaar: het berekenen van de meest geschikte feeder grootte

Grondstoffen goed doseren, wil je weten hoe? Registreer je dan nu voor onze online colleges. Het nauwkeurig en constant doseren van grondstoffen in het productieproces is bepalend voor het eindproduct. Product-afkeur én stilstand door brugvorming, verstopping of stofvorming wil je immers voorkomen.

In de online colleges van SPS | Solids Process Solutions maak je, in 7 stappen, verdeeld over 15 colleges, kennis met de belangrijkste aspecten van stortgoed, op weg naar optimaal doseren.

In deze video vertel ik met stap 4 in college 12 meer over het berekenen van de meest geschikte feeder grootte. Hierbij kijken we onder andere naar 3 essentiële parameters die ook worden meegenomen in de nieuwe versie van de selectie-tool FeederSelect® 2.0.

Het door SPS | Solids Process Solutions ontwikkelde programma, selecteert geschikte feedertype(s) op basis van in te geven procesgegevens van de doseertoepassing. Dit is geheel zelfstandig in te voeren op ieder gewenst moment. Voor meer informatie en kosteloze registratie stuur je een bericht via de link “Aanvragen FeederSelect”.

Wil je meer weten? Klik dan op de link om te registreren voor de online colleges.