Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
Zoeken

       

       

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Privacybeleid SolidsProcessing.nl

Uw e-mailadres

Wij gebruiken uw e-mailadres uitsluitend voor toezending van (indien gekozen):

  • 12 x per jaar de reguliere nieuwsbrief.

  • 6 x per jaar de aankondiging van het digitale magazine.

  • 1 tot 3 x per jaar een speciale nieuwsbrief over een beurs of ander evenement, gerelateerd aan het vakgebied.

  • Incidenteel een vakgerelateerde partnermailing.

  • Incidenteel (gemiddeld 1x per jaar) een speciale mailing met bijv. een enquête, om onze diensten te verbeteren.

Onderaan elke nieuwsbrief/mailing staat een link waarmee u zich van dit type mailing kunt afmelden. In uw profiel (zie onder) kunt u uw instellingen terugvinden. Uw e-mailadres is niet zichtbaar op onze website en wordt niet aan derden ter inzage gegeven of ter beschikking gesteld.

Uw profiel

Wanneer u met een e-mailadres bij ons bekend bent, kunt u optioneel uw profiel invullen. We vragen u dit te doen, zodat we onze diensten kunnen optimaliseren, en toesnijden op uw sector/bedrijf/functie.
U kunt hiervoor zelf een wachtwoord opgeven en met de combinatie e-mailadres en wachtwoord altijd uw gegevens inzien en wijzigen.
De gegevens worden niet aan derden ter inzage gegeven of ter beschikking gesteld.

Cookies

We maken geen gebruik van Cookies.

Bedrijfsvermeldingen

Elk bedrijf werkzaam in het vakgebied kan zelf een bedrijfsvermelding aanmaken op onze website. Deze gegevens zijn bedoeld om openbaar op de website getoond te worden en worden door ons opgeslagen in de betreffende database.
Een basisvermelding is gratis. Betaalde items staan duidelijk als zodanig vermeld, en moeten specifiek bevestigd worden. Daarnaast geldt een bedenktijd van 8 dagen, waarin betaalde items verwijderd kunnen worden, zonder dat ze betaald hoeven te worden.
Klik hier voor een compleet overzicht van tarieven en voorwaarden.

E-mailadres voor een bedrijfsvermelding: correspondentieadres

Om een bedrijfsvermelding aan te kunnen maken dient een geldig e-mailadres opgegeven te worden. Dit is het correspondentieadres van de vermelding. Er kunnen hier ook meerdere adressen worden opgegeven. Naar dit/deze e-mailadres(sen) wordt de bevestiging van de bedrijfsvermelding en eventuele mutaties bevestigd. Een bedrijfsvermelding kan ten allen tijde worden gewijzigd door de eigenaar van het correspondentieadres. Verwijderen van de vermelding kan op aanvraag, dit kan per e-mail, als deze verzonden wordt vanuit het bedrijf (domeinnaam) in kwestie.
Wanneer een vermelding een half jaar lang ongewijzigd is gebleven, wordt een herinnering gestuurd.
Bij betaalde vermeldingen wordt verlenging een maand voor afloop gemeld.
Dit/deze e-mailadres(sen) ontvangen ook de nieuwsbrieven, zie boven. Ze zijn niet zichtbaar op onze website en worden niet aan derden ter inzage gegeven of ter beschikking gesteld.

E-mailadres voor nieuwsberichten

Bij de bedrijfsvermelding kan 1 of meer emailadressen opgegeven worden, die gerechtigd zijn om nieuwsberichten op onze website te plaatsen. Deze adres(sen) worden gebruikt voor:

  • bevestiging van nieuws dat u plaatst

  • een maandelijkse herinnering dat een week later een nieuwsbrief uitkomt, met de vraag of u nieuws wilt plaatsen

Dit/deze e-mailadres(sen) ontvangen ook de nieuwsbrieven, zie boven. Ze zijn niet zichtbaar op onze website en worden niet aan derden ter inzage gegeven of ter beschikking gesteld.

E-mailadres in relatie tot facturering

Wanneer u kiest voor een betaalde vermelding, kan degene die het correspondentieadres beheert een e-mailadres opgeven waar de digitale factuur naar toe moet worden gestuurd. Dit e-mailadres wordt enkel hiervoor gebruikt en wordt niet aan derden ter inzage gegeven of ter beschikking gesteld.

Niet aan derden ter inzage of beschikking

Uw e-mailadres en profielgegevens zullen nimmer aan derden ter inzage of ter beschikking worden gesteld. Dat geldt voor alle e-mailadressen, voor alle doeleinden zoals hierboven aangegeven.

Wijzigingen in ons privacybeleid

Als we beslissen om ons privacybeleid te wijzigen, zullen wij deze veranderingen op deze pagina publiceren, met vermelding van de datum. Dit beleid is voor het laatst gewijzigd op 10 jan 2016.

Contact

Als er vragen zijn met betrekking tot dit privacybeleid kunt u contact met ons opnemen.

 
 .
 .
 .