Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
08-06-2018  |  306x
Deel dit bericht

Overname Silowacht

Per 24 mei 2018 is het bedrijf Silowacht van eigenaar veranderd. Silowacht is marktleider in de bakkerijsector op het gebied van service & onderhoud aan procesinstallaties en gespecialiseerd in de complexe wereld waarin de techniek continu verandert en veel processen geautomatiseerd worden.
‘‘Met de eigendomsoverdracht en de nieuwe directie van Silowacht denk ik continuďteit en verdere professionalisering het best te kunnen waarborgen’’, aldus oud eigenaar Hans Wolters. Hans Wolters blijft met heel veel plezier de komende jaren betrokken als adviseur.
Silowacht heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een succesvol bedrijf met innovatieve producten en diensten. ‘’Met deze stap blijft Silowacht een vernieuwende, praktische en daadkrachtige leverancier op korte en lange termijn’’, aldus de nieuwe algemeen directeur Jules Plevier. Voor klanten en medewerkers heeft de overname overigens geen ‘voelbare’ gevolgen. De lijn van de afgelopen jaren zal worden voortgezet en verder worden uitgebouwd.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel