Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
Zoeken

       

       

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

09-05-2018

IndustriŽle zeefmachine voor bulk laden van marmerpoeder

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

IndustriŽle zeefmachine voor bulk laden van marmerpoeder

Francis Flower is een specialist in beheer, opslag en verwerking van mineralen. Het bedrijf biedt hoogwaardige mineralen in poedervorm, kalksteenpoeders en superfijne witte marmerpoeders voor diverse industriŽle en consumentenproducten.

Een belangrijke zakelijke focus is het terugwinnen en recyclen van minerale bijproducten. Dit vermindert de behoefte aan delfstoffenwinning en storten. Het superwitte marmerpoeder dat in de Fordacal fillers en extenders van Francis Flower wordt gebruikt is gemaakt van gerecycled marmer. Om de hoogste kwaliteit poeder te bereiken, moet een consistente deeltjesgrootte worden gegarandeerd. Het bedrijf gebruikt Russell Finexí industriŽle scheidingsapparatuur voor dit proces.

Francis Flower had een zeef nodig die in 30 minuten een tankwagen van 28 ton kan laden. Met zijn hoge zeefcapaciteit bleek de Russell Compact Sieveģ de beste keuze voor deze toepassing. Dit mobiele zeefsysteem voor bulkmateriaal wordt geplaatst tussen de bulksilo en de tankwagen om het marmerpoeder te screenen voordat het wordt verscheept. Om een gemakkelijke verbinding en snel laden van de tankwagens mogelijk te maken, wordt de trillende zeef met behulp van een telescopische arm in positie gebracht boven de tankwagen.

  Kort nieuws Geplaatst: 09-05-2018       Getoond: 98x  

Meer informatie

Externe link
  ► Externe link

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .