Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
Zoeken

       

       

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

14-02-2018

Circulaire separator voor het scheiden van zoetstoffen

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

IndustriŽle separator voor scheiden zoetstof op basis van zetmeel voor voedsel en dranken

Zoetstoffen vormen een integraal onderdeel van de wereldwijde productie van voedingsmiddelen en dranken. Zoetstoffen kunnen worden vervaardigd uit meerdere natuurlijke producten, meestal fruit, honing of maÔs, en worden toegevoegd aan bewerkte voedingsmiddelen. Dergelijke levensmiddelenadditieven worden gereguleerd door voedselveiligheidsvoorschriften zodat de kwaliteit van bewerkte voedingsmiddelen wordt gewaarborgd. De kwaliteit en consistentie van levensmiddelenadditieven is belangrijk om ervoor te zorgen dat elke batch kan worden vertrouwd en voldoet aan strenge regels voor gewichten en maatregelen. Hoe hoger de kwaliteit en consistentie van een zoetstof, hoe groter de waarde.

In deze demonstratievideo wordt een glucosestrooppoeder met een hoog gehalte aan fructose gescreend met behulp van de Finex Separatorô. Deze industriŽle vibrerende zeef biedt de perfecte oplossing voor het scheiden van zoetstofpoeders. Twee producten worden in ťťn continue bewerking gescheiden en vervolgens verpakt voor gebruik in verschillende voedsel- en dranktoepassingen, afhankelijk van de gewenste snede. Dit type sorteerscheiding voor voedselingrediŽnten kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van overmaatse contaminatie, ontwatering van nat materiaal en het ontdoen van stof.

De Finex Separatorô biedt tot maximaal vijf nauwkeurige productfracties en een aanzienlijk hogere doorvoersnelheid dan conventionele ronde separators. Deze trilzeef is gebruiksvriendelijk, met gepatenteerde rubberen ophanging die zorgt voor een lager geluidsniveau en hygiŽnisch plaatwerk dat voldoet aan de sanitaire behoeften van de voedsel- en drankenindustrie. De apparaten kunnen volledig worden afgesloten om de machineoperators te beschermen tegen mogelijk schadelijk stoffen en dampen, en het product tegen contaminatie vanuit de omgeving.

Russell Finex werd opgericht in 1934 en heeft een breed assortiment ronde separatoren, vibrerende zevenen zelfreinigende vloeistoffilters ontwikkeld voor allerlei processen in de voedings- en drankenindustrie. Met in het klantenbestand Nestlť, Mondelēz, Unilever en Mars is het bedrijf bekend met de vereisten van EU-richtlijnen voor wetgeving op levensmiddelen, evenals de vereisten van de Amerikaanse FDA en USDA. Neem vandaag nog contact op met Russell Finex om uw wensen met betrekking tot het verwerken van voedsel en drank te bespreken.

  Kort nieuws Geplaatst: 14-02-2018       Getoond: 249x  

Meer informatie

Contacteer ons voor meer informatie
  ► Contacteer ons voor meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .