Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
Zoeken

       

       

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

06-11-2017

Renovatie tank cleaning Klaeser

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Tanks worden nu gereinigd volgens de nieuwste industriestandaarden.

Tankreiniging Gröninger

Tankreiniging Gröninger

Klaeser is een gerenommeerd transportbedrijf en zet honderden tankwagens en containers in vanuit van verschillende locaties in Duitsland. Ook tankreiniging services worden aangeboden in Herten, Hamburg en Ludwigshafen. Na een degelijke voorbereiding besloot het bedrijf dat het tijd werd voor een renovatie en upgrade voor hun tankreiniging in Hamburg.

Na marktonderzoek besloot Klaeser om Gröninger dit te laten uitvoeren. Het plan daarbij was om de down-time van de faciliteit tot een minimum te houden. Deze uitdaging maakte een goede voorbereiding noodzakelijk, waarbij de belangrijkste knelpunten de bestaande bouwstructuur en de volledige vernieuwing van de bedieningspanelen en bekabeling waren.

Met dit in gedachten werd besloten om zoveel mogelijk installatie-onderdelen op een skid te prefabriceren. Deze skid-eenheden zouden snel kunnen worden geplaatst en in gebruik worden genomen. Aangezien Klaeser veel latextanks reinigt, was de installatie van een stand-alone latex reinigingsinstallatie een no-brainer. De pre-planning heeft ervoor gezorgd dat alle leidingen en elektrische bekabeling in recordtijd zijn afgerond.

Dit project liet zien wanneer twee bedrijven streven naar een gemeenschappelijk doel, moeilijke uitdagingen met stevig aanpakken en een grondige voorbereiding kunnen worden overwonnen. Flexibiliteit en goede samenwerking waren de sleutel die leidde tot een nieuw tankreinigingssysteem, waardoor Klaeser nu tanks reinigt volgens de nieuwste industriestandaarden.

►Contact: Joost Kasbergen

  Kort nieuws Geplaatst: 06-11-2017       Getoond: 253x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .