Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
Zoeken

       

       

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

09-10-2017

Trillende zeef voor controlezeving van koffiegranulaat

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

De Russell Compact Sieve kan overmaatse deeltjes op hoge snelheid verwijderen tijdens het verwerken van koffiegranulaat.

Om de kwaliteit en consistentie van voedingsmiddelen en drankproducten te waarborgen en te kunnen voldoen aan regelgeving inzake gewichten en maten worden eindproducten zoals poeders en granulaat gescreend op overmaatse verontreiniging. Koffie is de meest verkochte grondstof op aarde (na ruwe olie) en vanwege de constante druk van de concurrentie in de koffiemarkt is productkwaliteit van essentieel belang. Na het sproei- of vriesdrogen en de granulatie van instant koffiegranulaat worden innovatieve trilzeef machines gebruikt om de consistentie van de koffiekorrels te waarborgen, overmaatse verontreiniging te verwijderen en een consistente korrelgrootte voor verpakking te verkrijgen.

In deze demonstratievideo worden gesproeidroogde korrels gecontroleerd met behulp van de Russell Compact Sieveģ. Deze industriŽle zeef voor koffiegranulaat verwijdert alle overmaatse verontreiniging en is ideaal voor veiligheidscontrole van voedingsmiddelen en drankpoeders en -granulaten op hoge snelheid. Het overmaatse materiaal wordt verwijderd en alleen de korrels van de gewenste grootte komen door het gaas en worden verzameld voor verpakking.

Deze serie vibrerende screeningsmachines voor koffiegranulaat en andere voedingsproducten is verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties en zijn netjes in bestaande productielijnen in te passen waardoor aanzienlijke zeefcapaciteit wordt verkregen zonder dat veel extra ruimte nodig is. De Russell Compact Sieveģ is leverbaar in een volledig roestvrijstalen ontwerp. De Russell Compact Sieveģ controlezeef is de perfecte oplossing voor voedsel- en drankverwerking en is makkelijk zonder gereedschap te verwijderen en te reinigen, en aanpasbaar aan de vereisten van de klant.

  Kort nieuws Geplaatst: 09-10-2017       Getoond: 436x  

Meer informatie

Neem nu contact op met Russell Finex om uw eisen aangaande poeder- of granulaatcontrole te bespreken of bekijk onze serie separatie-oplossingen voor applicaties in voeding en drank.
  ► Neem nu contact op met Russell Finex om uw eisen aangaande poeder- of granulaatcontrole te bespreken of bekijk onze serie separatie-oplossingen voor applicaties in voeding en drank.

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .