Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
Zoeken

       

       

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

09-10-2017

Solids 2017, ook deze editie weer een succes

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Afgelopen 4 en 5 oktober vond de 7e editie plaats van Solids in Rotterdam Ahoy

Solids 2017, ook deze editie weer een succes

Meer dan 250 exposanten presenteerden hun innovaties en technologische oplossingen aan meer dan 3000 bezoekers als algemeen directeuren, technisch managers, procestechnologen, R&D managers en projectleiders uit de voeding & diervoeding -, agri -, chemie -, metaal -, recycling & afvalverwerking -, kunststof - en rubber industrie. Deze eindbeslissers van multinationals en kleinere bedrijven wisten ook dit jaar weer met specialistische vraagstukken hun weg naar de beurs te vinden.

Stuvex verzorgde dit jaar een live stofexplosie. Deze luidde de beurs met een harde knal in.

Tevens schreven verschillende exposanten zich vooraf in voor de Innovations on Tour waarbij elke exposant in een korte presentatie van tien minuten zijn of haar productinnovatie toelichtte aan de passerende bezoekers in zijn of haar stand. Zo presenteerde onder andere VEGA de Vegapuls 69, een sensor voor continue niveaumeting van stortgoederen onder verschillende procesomstandigheden. ARCO ontwikkelde de Automatic Palletizer, een nieuw compleet concept voor het automatisch handlen van pallets, kratten en dozen met een gewicht tot 2000 kilo.

Voor het eerst stond dit jaar de Meet & Analyse instrumentatie in de schijnwerpers. Dit omdat deze productgroep in hoog tempo innoveert. Bedrijven actief in deze instrumentatie presenteerden een zelfgekozen product in verschillende verlichte vitrines. Bezoekers passeerden gedurende hun bezoek deze vitrines en werden door middel van een kaartje bij het product verwezen naar desbetreffende stand voor meer informatie over het product. Zo kreeg de bezoeker een complete update in dit productsegment.

Solids Rotterdam is onderdeel van de Solids European Series die zich exclusief richt op de stortgoed verwerkende industrie, met vakbeurzen in Rotterdam, Antwerpen, Dortmund, Zürich, Krakow en Moskou. Deze zes evenementen brengen in totaal 1.100 exposanten in contact met 15.000 bezoekers. Met deze series kunnen leveranciers en producenten de verschillende nationale markten bereiken. Solids kijkt uit naar de eerstvolgende versie in Antwerpen op 17 en 18 oktober 2018. Zien we u dan ook?

  Kort nieuws Geplaatst: 09-10-2017       Getoond: 322x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .