Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
14-07-2017  |  607x
Deel dit bericht

Voorkom boetes voor gebreken aan uw weegsysteem

Na 1 juli 2017: de overtreder betaalt

Tot 1 juli 2017 was het toezicht door de overheid in Nederland gratis. Dat wordt nu anders. Onder het motto: “de overtreder betaalt” krijgt u, na een geconstateerde overtreding, de rekening voor de herkeuring.

Wat moet u in voorkomende gevallen doen? Bij een gebleken overtreding krijgt u van het Agentschap Telecom een waarschuwing. U geeft ons opdracht uw PENKO systeem te herstellen. Na reparatie krijgt u van ons, als erkende keurder, een verklaring dat het instrument in orde is. Daarmee meldt u uw weegsysteem bij het Agentschap gereed. Let u erop dat uw melding tijdig, volledig en met de juiste inhoud moet zijn. Zo blijven uw kosten beperkt tot de administratieve afwikkeling.

Verstandig is het natuurlijk dit te voorkomen door ons tijdig een tekortkoming te laten herstellen. Of, nog beter, ons aan de hand van een onderhoudscontract, preventief op te laten treden.
 

Bedrijfsinformatie

PENKO Engineering B.V.
PENKO Engineering B.V. legt zich toe op het ontwikkelen, maken en technisch ondersteunen van bijzonder betrouwbare weeginstrumenten en besturingen, werkend met hoge snelheid, hoog inwendig oplossend vermogen en een hoge nauwkeurigheid, speciaal ontworpen voor het gebruik in de procesindustrie. Ook verzorgen wij een ruime collectie componenten voor het wegen, doseren, meten, weergeven en regelen alsmede producten voor inbouw in automatisch werkende machines. Steeds toenemende materiaalkosten, de onverminderd strengere milieueisen, eisen aan de voedselveiligheid, de daardoor noodzakelijke kwaliteitsborging met tracking en tracing, dwingen de procesindustrie aandacht aan constante kwaliteit te besteden. De fundamenteel betrouwbaarste meetmethode om aan het voorgaande te voldoen is wegen, ongeacht of het product vloeibaar, vast, poeder dan wel granulaat, of gasvormig is. Meer dan dertig jaar ervaring. Wij vestigden PENKO Engineering B.V. meer dan vijfendertig jaar geleden. Sinds juni 2004 maken wij deel uit van ETC (Electronic Theater Controls) uit Middleton, WI, USA. Onze doelstellingen veranderden niet – wij willen weeg- en doseeroplossingen met de beste technologie leveren aan klanten die met behulp van continue of chargegewijze processen produceren. Ons klantenbestand bevindt zich in de voedingsmiddelen, drank, metallurgische, verpakking, metaal, pulp en papier, chemische en petrochemische industrie. Wij werken nauw samen met machine, apparaten en systeem bouwers voor de procesindustrie. PENKO is een Nederlands bedrijf binnen de wereldwijs aanwezige ETC Inc groep van en gevestigd met productie en ontwikkeling in Ede, Nederland. Ons bedrijf is vertegenwoordigd in vele grote industriële landen via een wereldwijd netwerk van dealers en agenten, volledig ondersteund door onze eigen buitendienst en service teams. PENKO is lid van de Vereniging Nederlandse Leveranciers van Weeginstrumenten (VLW), de Vereniging van Nederlandse Leveranciers van weegapparatuur.
Laatst bijgewerkt: 05-03-2018
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel