Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
Zoeken

       

       

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

10-07-2017

Indutrade-dochter ATB Automation neemt Bönnekamp over

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Directeuren Leon Schoutsen en Olaf van de Ven

Directeuren Leon Schoutsen en Olaf van de Ven

Voor de tweede keer in deze nog jonge maand maakt Indutrade Benelux een overname binnen haar organisatie bekend. Dochteronderneming ATB Automation in Mijdrecht neemt Bönnekamp B.V. over. Dit bedrijf uit Maarn heeft zich in haar 75-jarig bestaan ontwikkeld tot specialist in mechanische aandrijftechniek, DIN, lagers en industriële specials zoals klantspecifieke magneten, aansluit- en scharnierdelen voor gasveren en pneumatiek en overig draai- en freeswerk. Daarnaast heeft Bönnekamp de grootste voorraad gaffels, stangkoppen, kruiskoppelingen, aandrijfassen en kogelgewrichten in de Benelux.

Groei
Voor Olaf van de Ven en Henry le Noble, het directieteam van ATB Automation, is de samenwerking met Bönnekamp een logische stap voor de ontwikkeling en groei van hun bedrijf. Voor Bönnekamp directeur-eigenaar Leon Schoutsen zal na gedegen overdracht ruimte ontstaan om aan nieuwe uitdagingen te beginnen. Onder zijn leiding is Bönnekamp tot een gerespecteerd, goed georganiseerd bedrijf uitgegroeid.
Holdingmaatschappij Indutrade Benelux stimuleert haar bedrijven om bedrijfsactiviteiten of productvertegenwoordigingen over te nemen. De uitbreiding van ATB Automation door de overname van Bönnekamp sluit dan ook geheel aan bij de Indutrade-visie.

Over Indutrade
Indutrade Benelux is de holding waaronder de in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse, beursgenoteerde, Indutrade AB vallen. Indutrade richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. De aangesloten bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten.

Doelstelling van Indutrade is te groeien met bedrijven waarin technische expertise, klantgerichtheid en een lokale infrastructuur centraal staan. De decentrale structuur vormt het hart van de Indutrade-cultuur en -strategie. Hierdoor behouden de aangesloten bedrijven hun identiteit en autonomie. Deze vrijheid staat aan de basis van de ondernemende spirit binnen de bedrijvengroep.

Vanuit de Indutrade Benelux-holding wordt ondersteuning geboden op het gebied van industriële know-how, financiën, ontwikkeling en management. De dochterondernemingen profiteren onderling van benchmarking en het informeel uitwisselen van ervaringen.

Contact: Robert Timmer

  Kort nieuws Geplaatst: 10-07-2017       Getoond: 446x  

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over Indutrade Benelux
  ► Klik hier voor meer informatie over Indutrade Benelux
Reageer per email
  ► Reageer per email

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .