Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
Zoeken

       

       

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

09-02-2017

WAM Holland ontwerpt modulair systeem voor constante toevoer

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

MBF doseerunits van WAM Holland betrouwbaar en constant

Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied bulkhandling is onze kennis niet alleen beperkt tot het mengen, transporteren of ontstoffen van poeders, korrels en granulaten, ook voor het doseren bent u bij ons aan het juiste adres. We ontwikkelen onze doseerunits in eigen huis en werken nauw samen met een betrouwbare partner die desgewenst een compleet concept kan ontwerpen en opbouwen.

Zo hebben we in ons laatste project een uitgebreid modulair systeem ontworpen die een juiste en constante toevoer van een grondstof naar een tweede deel in het proces moet garanderen. Hierbij worden de zakken handmatig in de hopper gestort, waarna het inklapbare deksel veilig wordt gesloten om stofvorming tot een minimum terug te brengen. De beluchting pads in de conus van de hopper, en de extra ploegschaar woeler boven de doseerschroef zorgen samen voor een juiste voeding naar de doseerschroef.

Er zijn units beschikbaar voor volumetrisch doseren, maar WAM kan ook units leveren voor het gravimetrisch doseren, compleet met weegschaal en aansturing. De micro doseer units die worden o.a. toegepast in de volgende industrieŽn: Voedingsmiddelen, diervoeder, bouw, kunststof, chemie, verpakking en milieutechnologie.

Kenmerken MBF:
* Doseersnelheden: 3 dm≥/ h tot 4,000 dm≥/h
* Constante dosering
* ATEX gecertificeerd
* Modulair syteem
* Toegankelijk systeem

  Kort nieuws Geplaatst: 09-02-2017       Getoond: 730x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .