Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertise

Voeg uw bijdrage toe
Milieu
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Aerzen Nederland BV Airtechnic Solutions bvAnaspec SolutionsCanadaco BVDenios BVEskens Process Solutions B.V.
Greatech Machinery Industrial Co., Ltd.Herding Filtertechniek Hitma Groep B.V.Hydronix LtdInventech Benelux BVJongerius B.V.
Kobato BVLampe Technical Textiles BVN.M. Heilig B.V.Optyl BVBASpraybest Europe BVVlint (vh Nedfilter B.V.)
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe of  

Productnieuws

Nieuwe absorptiematten met hoge performantie
Nieuwe absorptiematten met hoge performantie
Brady SPC introduceert een nieuwe lijn van duurzame matten met hoge performantie en een groot absorptievermogen voor het opruimen van gemorste vloeistoffen en lekkages. De absorptiematten met hoge performantie van Brady SPC werden speciaal ontwikkeld voor intensief gebruikte zones in de zware industrie, productie-, transport- en nutsbedrijven, en voorkomen dat de geabsorbeerde vloeistoffen doordringen tot de ondergrond. Matten met ondoorlaatbare onderlaag Brady SPC’s nieuwe productlijn van absorptiematten met hoge performantie bevat matten met een ondoorlaatbare onderlaag voor zones met intensief verkeer. De ondoorlaatbare onderlaag zorgt voor extra duurzaamheid en is scheurvast, zelfs in zones met intensief verkeer. De onderlaag verhoogt ook het absorptievermogen, waardoor het risico dat vloeistoffen doordringen tot de ondergrond nog kleiner wordt. Door het gebruik van een absorptiemat met hoge performantie kunnen bedrijven het risico op uitglijden, struikelen
14-09-2015  |  2505x  |  Productnieuws  | 
Nieuwe sets en sensoren voor de testo 480 Klimaatmeetinstrument nog nog veelzijdiger
Nieuwe sets en sensoren voor de testo 480
Klimaatmeetinstrument nog nog veelzijdiger De introductie van de nieuwe testo 480 markeerde het begin van een nieuw tijdperk. Nooit eerder had één meetinstrument zoveel mogelijkheden. Een jaar na de introductie breidt Testo het aantal toepassingen verder uit! Vanaf nu worden ook de volgende mogelijkheden ondersteunt: 1. Volledig geautomatiseerd de PMV en PPD (binnenklimaatnormering) meten en berekenen 2. Zuurkasten controleren conform NEN-EN14175 met de speciale zuurkast flowsensor 3. Als hoognauwkeurige kalibratie unit met, eventueel op wens gemaakte, PT100 sensoren 4. Tochtmetingen uitvoeren met richtingsongevoelige hittekogels 5. Snelle debietmetingen in kanalen met de 7,5mm hittedraad sensor Kijk voor meer info op de site!
10-01-2013  |  2158x  |  Productnieuws  | 
ATHEX introduceert een nieuwe versie industriële LED verlichting Dialight DuroSite Low Bay
ATHEX introduceert een nieuwe versie industriële LED verlichting
Dialight DuroSite Low Bay De Dialight DurositeTM LED Low Bay verlichtingsarmaturen werden specifiek ontworpen voor de vervanging van conventionele verlichting in een wijde verscheidenheid aan toepassingen, zowel binnen als buiten. Het zeer compacte gewicht, de vorm, en de vele montagemogelijkheden, maakt dit armatuur ideaal toepasbaar in parkings, garages, koelopslag, en andere toepassingen met montagehoogtes tot 6 meter. Alle Dialight industriële verlichting is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende specificaties, met een maximale energiebesparing, lage onderhoudskosten en een superieure lichtkwaliteit. Voordelen • >80% lumen-maintenance na 60.000 uur vol-continu gebruik, 5 jaar garantie • Laag energieverbruik • Schok- en vibratiebestendig • Direct aan/uit • IP66 • Temperatuurcompensatie voor een gegarandeerd langere levensduur • Optionele beschermingslens voor toepassingen in de voeding.
28-07-2011  |  3803x  |  Productnieuws  |   | 
Laat meer zien
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel