Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Nieuws

Plaats uw bericht
Altermij de Gouwe produceert vijf poedersmelt units Smelt-VO 2m2 smeltcapaciteit 500 tot 1000 kg/hr
Altermij de Gouwe produceert vijf poedersmelt units
Smelt-VO 2m2 smeltcapaciteit 500 tot 1000 kg/hr Poeder smelten. Nooit van gehoord? Het wordt echt gedaan. In kleine hoeveelheden van 50kg per dag tot wel 1000kg per uur. Altermij de Gouwe produceert momenteel 5 mooie poedersmelt units. De eerste 2 zijn net klaar. Smelt-VO 2m2 smeltcapaciteit 500 tot 1000 kg/hr, afhankelijk van het soort poeder.
20-08-2018  |  037x  |  Kort nieuws  | 
Nieuwe aanwerving bij Retec Instruments
Het nieuwe seizoen start opnieuw vol enthousiasme bij Retec Instruments uit Wetteren Het nieuwe seizoen start opnieuw vol enthousiasme bij Retec Instruments uit Wetteren. De meetspecialist wierf zopas Stefaan Van Durme aan, en gaat nu met een 7 koppig team verder. “Wij zijn de laatste jaren steeds blijven groeien. Dankzij goede investeringen in software en de efficiëntie van ons team, konden wij lang met hetzelfde team verder werken en bleven nieuwe aanwervingen even uit” zegt David Vervaele, technisch en commercieel manager van Retec. “Als specialist in het meten van niveau, druk, debiet en temperatuur, is ervaring zeer belangrijk. Dat onze mensen al zo lang in het vak meedraaien, zorgt ervoor dat zij heel veel applicaties kennen, en ook voor de meest uitdagende situaties een goed meetinstrument kunnen bieden. Net dàt is onze specialiteit. Wij verkopen meet- oplossingen. Een productie die hapert omwille van een slechte meting is een nachtmerrie voor onze klanten”. Met de aanwerving van Stefaan Van Durme, ex-Krohne, haalt Retec een specialist
16-08-2018  |  101x  |  Kort nieuws
Monster-carrousel zonder externe contaminatie Volledig configureerbaar systeem, zonder tussenkomst van een operator
Monster-carrousel zonder externe contaminatie
Volledig configureerbaar systeem, zonder tussenkomst van een operator Voor het automatisch nemen van monsters heeft Dinnissen een volledig configureerbaar systeem ontwikkeld. Het risico van externe contaminatie is nihil. De monsters worden in de carrousel gebufferd zonder tussenkomst van een operator. De monster-carrousel werkt accuraat en is dankzij de slimme constructie vrijwel altijd in te passen in zowel nieuwe als bestaande installaties.
15-08-2018  |  183x  |  Productnieuws  | 
DPP: Dinnissen Productivity Platform Altijd en overal inzicht in uw procesinstallatie
DPP: Dinnissen Productivity Platform
Altijd en overal inzicht in uw procesinstallatie Dinnissen; Productivity Platform (DPP) betreft een all-in oplossing om op elk tijdstip en vanaf iedere plaats veilig en betrouwbaar inzicht te verkrijgen in productiedata en onderhoudsgegevens van een procesinstallatie. Het DPP biedt mogelijkheden voor onder meer remote service, live machine monitoring en dashboard creatie. Het cloud-gebaseerde DPP verzorgt bij inloggen automatisch een update van de procesgegevens. Het platform is te gebruiken met zowel smartphone, tablet als PC.
15-08-2018  |  138x  |  Productnieuws  | 
Nieuwe LIW feeder met beproefde besturing Doseren via trilgoot
Nieuwe LIW feeder met beproefde besturing
Doseren via trilgoot Jesma, ontwikkelaar en producent van industriële weegoplossingen heeft haar portfolio uitgebreid met een LIW feeder d.m.v. trilgoot dosering. Net als bij de LIW feeders met schroef dosering, kent de doseringsnauwkeurigheid geen afwijking gedurende het vullen van de weegbunker tijdens doseren.
14-08-2018  |  107x  |  Kort nieuws  | 
Precia-Molen neemt deel aan Industrial Processing beurs WoTS 2 t/m 5 oktober Jaarbeurs Utrecht
Precia-Molen neemt deel aan Industrial Processing beurs
WoTS 2 t/m 5 oktober Jaarbeurs Utrecht Industrial Processing is de grootste vakbeurs voor de totale natte en droge procesindustrie in de Benelux. De beurstitel vindt in 2018 plaats als één van de werelden van de ‘World of Technology & Science’ (WoTS). De exposanten tonen op de World of Industrial Processing de laatste trends, producten en ontwikkelingen op het gebied van procesapparatuur, -engineering en -automatisering. De exposanten van Industrial Processing, waaronder Precia-Molen Nederland, staan in hal 9 (en een deel in hal 8) van Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers van WoTS kunnen met één badge alle werelden gratis bezoeken. Precia-Molen heeft een stand op de Machevo Hotspot stand B040 in hal 9. Registreer voor gratis toegang op onze website via de link hiernaast.
14-08-2018  |  156x  |  Kort nieuws  | 
Volgende 6 berichten
ARCHIEF
AUG
2018
JUL
2018
JUN
2018
MEI
2018
APR
2018
MRT
2018
FEB
2018
JAN
2018
DEC
2017
NOV
2017
OKT
2017
SEP
2017
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel