Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Nieuws

Plaats uw bericht
VNCI wordt Koninklijk Erkenning voor 100 jaar werk
VNCI wordt Koninklijk
Erkenning voor 100 jaar werk De Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie heeft in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag het Predicaat ĎKoninklijkí mogen ontvangen. VNCI-voorzitter Bernard Wientjes en directeur Colette Alma namen het predicaat in ontvangst uit handen van de commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit. Alma: ďWij zijn vereerd dat Zijne Majesteit de Koning heeft besloten dat de VNCI het Predicaat ĎKoninklijkí mag gaan voeren. Het is een erkenning voor het vele werk dat de bestuursleden en medewerkers nu en de afgelopen 100 jaar hebben verricht. Vol trots zullen wij het predicaat Koninklijk gaan voeren.Ē
19-10-2018  |  070x  |  Kort nieuws  | 
Nieuwe gebiedsverkoopleider Milieutechniek bij HSM
Nieuwe gebiedsverkoopleider Milieutechniek bij HSM
Sinds 1 september 2018 ondersteunt de heer Martin Nieuwenhuis als regio-verkoopleider Milieutechniek de verkoop van HSM GmbH + Co. KG, de fabrikant uit Zuid-Duitsland van balenpersen, afvalverwerking-systemen en PET-oplossingen. Hij is verantwoordelijk voor de regio Noord Duitsland evenals voor de landen Nederland en BelgiŽ. Martin Nieuwenhuis is geen onbekende in de branche Ė hij kan terugkijken op meer dan 25 jaar internationale ervaring in de verkoop van balenpersen, recyclings-apparatuur en installaties en eveneens op het gebied van service en projectmanagement. Zijn focus bij HSM ligt op het gebied van projectontwerpen en de verkoop van grote volautomatische kanaalbalenpersen. Jan-Peter Krupczynski, Global Sales and Marketing Director Environmental Technology bij HSM, is bijzonder tevreden over deze nieuwe invulling: ĄMet Martin Nieuwenhuis hebben we een echte branchekenner voor ons team kunnen aantrekken. Wij verheugen ons op veel gezamenlijke en succesvolle
16-10-2018  |  109x  |  Kort nieuws  | 
Denios Connect wint TechAward 2018
Denios Connect wint TechAward 2018
Tijdens WOTS 2018 afgelopen week is bekend gemaakt dat Denios met Denios connect de winnaar is geworden van de TechAward, in de categorie World of Laboratory. Uit 19 aanmeldingen nomineerde een deskundige vakjury, in aanloop naar de vakbeurs WoTS 2018, 4 bedrijven die kans maakten op deze prestigieuze innovatieprijs. Uiteindelijk wist Denios de TechAward binnen te halen. Met het winnen van deze prijs wordt Denios haar innovatiekracht beloond en krijgen we de bevestiging dat ons monitoringsysteem door de markt wordt gezien als absolute toegevoegde waarde voor bedrijven die dagelijks bezig zijn met het werken met gevaarlijke stoffen, om het veiligheidsniveau verder te vergroten.
16-10-2018  |  078x  |  Kort nieuws  | 
PROFIdag biedt inzicht in industriŽle communicatie   IndustriŽle communicatie makkelijker of moeilijker?
PROFIdag biedt inzicht in industriŽle communicatie
IndustriŽle communicatie makkelijker of moeilijker? Hoe draagt Profinet, TSN and OPC UA bij aan indurtie 4.0? Hoe gemakkelijk is IO-Link? Blijft Profibus bestaan of moet ik investeren in nieuwe systemen? Vragen waar we bij de PROFIdag 2018 een antwoord op zullen krijgen. Dit jaar zal Karsten Sneider vanuit PI Internationaal de dag openen, daarna zullen een aantal PROFIstudents ingaan op projecten waar zij mee bezig zijn. We zullen de dag vervolgen met vele inhoudelijke sessies en afsluiten met schaalvergroting met Profinet Ė de ins- en outs rond de ontwikkeling van Industrial Ethernet binnen Vanderlande. Al met al een totaal programma omtrent IndustriŽle communicatie. Als eindgebruiker kunt u het evenement kosteloos bezoeken. Aan leveranciers vragen wij een bijdrage van 250 euro.
16-10-2018  |  088x  |  Kort nieuws  | 
SCE bouwde een gloednieuwe veevoederfabriek in Duitsland
SCE bouwde een gloednieuwe veevoederfabriek in Duitsland
SCE-siloís zijn perfect voor de procesindustrie. Daarom doen diervoederproducerende bedrijven een beroep op onze diensten. Onze klant, RLB Duitsland, stelde SCE aan voor de bouw van een complete doseersilo voor grondstoffen met bijbehorende staalconstructie, dak- en gevelbekleding. Er werden 86 cellen voor de opslag van grondstoffen (graan, mineralen, pellets) geÔnstalleerd. Het ontwerp van de siloís garandeert een perfecte uitstroming en slaat de grondstoffen op een slimme en hygiŽnische manier op.
16-10-2018  |  099x  |  Kort nieuws  | 
Foeth presenteert nieuwe website
Foeth presenteert nieuwe website
Foeth is continu aan het ontwikkelen en groeien. Niet alleen blijft Foeth haar voorraad van gebruikte procesapparatuur uitbreiden, maar ook ontwikkelt Foeth zich als bedrijf. Deze ontwikkeling en groei is doorgevoerd in een nieuw design, welke nu te zien is op de website van Foeth. Bezoek onze site en maak kennis met ons nieuwe design.
16-10-2018  |  113x  |  Kort nieuws  | 
Volgende 6 berichten
ARCHIEF
OKT
2018
SEP
2018
AUG
2018
JUL
2018
JUN
2018
MEI
2018
APR
2018
MRT
2018
FEB
2018
JAN
2018
DEC
2017
NOV
2017
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel