Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
  marktleider in de solids-branche

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Solids Rotterdam 2017

Stuur per email
Twitter dit bericht
Solids Rotterdam 2017, Vakbeurs,  van 4 tot 5 oktober 2017, Rotterdam
 

Vakbeurs

RotterdamToegang: gratis (na registratie)

Solids Rotterdam is de enige vakbeurs voor de complete stortgoedsector in Nederland. Na zes succesvolle edities, staat in 2017 het tweedaagse netwerkplatform van de stortgoedsector weer voor de deur.

Meer informatie

Externe link
  ► Externe link

Organisator

Ga naar de bedrijfspagina van de organisator

Easyfairs®

Easyfairs events geeft bezoekers een visie van de toekomst. Dankzij specifieke tools en kennis waarmee u vol vertrouwen vooruitblikt. U ontdekt er op zijn minst een succeservaring, waarschijnlijk zelfs een echt keerpunt in uw bedrijfsleven.

Aanwezig op dit event

Beek BV, Van
BOS Nederland
Dinnissen B.V.
DMN-WESTINGHOUSE
Endress + Hauser BV
Hosokawa Micron BV
J-Tec Material Handling
Lutze Conveying BeLux BVBA
MATEC massagoed techniek
Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. (Master Engineering)
StuvEx International nv
VDL Industrial Products b.v.

Airtechnic Solutions bv

Arodo Bvba

ATHEX Industrial Suppliers

AZO nv.

Beek BV, Van

BOS Nederland

BULK .ID

Camozzi Benelux B.V.

Contex Hartmetall Verschleißtechnik

Delft Solids Solutions B.V.

Dinnissen B.V.

DMN-WESTINGHOUSE

Dosco Sales & Engineering B.V.

Endress + Hauser BV

Filcoflex BV

GCM

Gericke B.V.

Hosokawa Micron BV

J-Tec Material Handling

JESMA weighing solutions BV

Keller Lufttechnik Benelux C.V.

KSE Process Technology B.V.

Lutze Conveying BeLux BVBA

MATEC massagoed techniek

Motogroup

Proces Media (vh Vezor Media)

R+B Filter GmbH, Verkoop Benelux

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. (Master Engineering)

Stijma Triltechniek BV

StuvEx International nv

Tallpack International

VAV Conveyor Components and Solutions

VDL Industrial Products b.v.

Vortex

WinProcess


Berichten

Ga naar dit bericht
images
Productnieuws
30-01-2017

Mobiel weegbaar big bag losstation van Schrage

Nauwkeurige weging en stofvrij transport Wil je je stortgoed direct vanuit een big bag doseren, mobiel en zonder tussenliggende stappen? Dat kan met onze mobiele weegbare big bag losstation, dan niet alleen je werk gemakkelijker maakt maar je ook nog eens kosten bespaard. Bovendien zorgt de stofvrije verlading voor een product vriendelijke manier van transporteren. Verplaats de installatie eenvoudig naar de gewenste silo of mixer, big bag erin hangen, het systeem aankoppelen aan een stroomvoorziening en het systeem is klaar voor gebruik. Het systeem stopt zodra het ingevoerde loshoeveelheid is bereikt, en dat op +/- 200 gram nauwkeurigheid. Voordelen:  Beweegbaar systeem met geïntegreerd weegsysteem  Voorkomt productvermenging, systeem draait leeg  Voor- en naweging ter controle komen te vervallen  Gravimetisch wegen voor nauwkeurige weging (+/- 200gr)  Hoge bedrijfszekerheid door compleet stofvrije verweging en transport  Indien gewenst ook beschikbaar
Ga naar dit bericht
Kort nieuws
19-01-2017

Geroldinger GmbH heeft een nieuwe website

WinProcess vertegenwoordigt Geroldinger in de Benelux Geroldinger GmbH in Oostenrijk staat bekend om oplossingen daar waar stortgoed problemen geven bij opslag, uitdragen en transport. Te denken valt aan hygroscopische en cohesieve producten. Geroldinger heeft wereldwijd vele installaties geleverd voor ureum, melamine, krijt, kalk, zout, titaan dioxide, calcium carbonaat, droge mortel, vezels, kiezelzuur, cement, zetmeel, talk, bloem, meel, suiker e.v.a. De website was toe aan een vernieuwing en dit is onlangs gerealiseerd. Neem een kijkje op op de nieuwe website en ervaar wat deze bulkspecialist te bieden heeft.
Ga naar dit bericht
video
images
Kort nieuws
14-12-2016

WinProcess nu ook agent voor Vibrowest zeeftechniek

Vibrowest is leverancier van diverse soorten zeefmachines De zeefexpert Vibrowest Italiana srl, gevestigd vlakbij Milaan, heeft WinProcess de exclusieve vertegenwoordiging in de Benelux toegekend. Vibrowest bestaat sinds 1963 en dat betekent zeer veel ervaring in zeeftechniek. Het programma bestaat uit circular, rectangular, tumbler en statische zeefmachines. Daarnaast hebben ze de unieke rescreening service waarmee men voor het eigen merk, maar ook voor andere merken zeefmachines, snel en voordelig zeefdekken kan repareren en leveren. Vibrowest staat voor hoge kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. In het test center kunnen zij uw samples testen op lab schaal en snel een scherpe offerte uitbrengen voor uw gewenste productie machine. Vibrowest past naadloos in het leveringsprogramma van WinProcess (mengers, drogers, transport, opslag en turn key installaties) en we informeren u graag over de mogelijkheden.
Ga naar dit bericht
video
images
Vacature
16-11-2016

Camozzi Benelux zoekt Groepsleider Verkoop en Logistiek

Door de aanhoudende groei is Camozzi continue op zoek naar nieuwe collega’s. Voor onze binnendienst zijn wij op zoek naar een meewerkend groepsleider die leiding gaat geven aan 6 medewerkers, verdeeld over de afdelingen binnendienstverkoop en logistiek. Functie: Na een inwerkperiode word je in deze dynamische functie het aanspreekpunt op commercieel-, technisch en logistiek vlak voor de collega’s op ons kantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel. Naast het leiding geven aan een enthousiast team van 6 medewerkers, zijn klantcontacten een onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden en geef je technisch- en commerciële adviezen voor het succesvol bedienen van onze relaties. Je denkt mee met de organisatie en voorziet de directie graag van nieuwe ideeën ten behoeve van het logistieke- en verkoopproces. Je rapporteert aan de operationeel directeur. Wat vragen we van je: • Je hebt een afgeronde MTS/HTS opleiding (WTB, E of Mechatronica) • Je hebt minimaal 5 jaar technisch-,
 
 .
 .
 .