Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
  marktleider in de solids-branche

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Industrial Ethernet 2017

Stuur per email
Twitter dit bericht
Industrial Ethernet 2017, Seminar, 16 maart 2017, Nijkerk
 

Seminar

NijkerkToegang: gratis (na registratie)

FHI en PI Nederland organiseren samen Industrial Ethernet om de gebruikers en potentiŽle gebruikers te informeren over de mogelijkheden van Industrial Ethernet. Hierbij kijken we gezamenlijk hoe we het maximale uit Industrial Ethernet kunnen halen.

U krijgt een collectief consult met volledige informatie over de basis, het gebruik maar vooral de integratie en de mogelijkheden hiervan, waarbij de innovatie net is begonnen en de mogelijkheden eindeloos zijn.

Nu is Industrial Ethernet al niet meer weg te denken binnen de productie omgeving. De procesautomatisering sluit zich hier snel bij aan. Dit biedt tal van voordelen waaronder; snelheid, kostenreductie, diagnose mogelijkheden en remote engineering. Met het oog op minder technisch personeel zijn dit voordelen die een industrie de onderscheidende voorsprong kan geven op collega bedrijven binnen de branche.

Meer informatie

Organisator

Ga naar de bedrijfspagina van de organisator

PI Nederland

Berichten

Ga naar dit bericht
video
Kort nieuws
28-10-2013

PROFIdag - 14 november 2013

Up to date: PROFINET, PROFIBUS & IO-Link Is uw onderneming maatschappelijk verantwoord aan het produceren? Hoe verhoogt u de beschikbaarheid en betrouwbaarheid? Hoe wordt Ďs werelds hoogste hijskraan aangestuurd met PROFIBUS en wat waren hierbij de drempels? Minimale downtime door het snel vervangen van sensoren en het juist inschatten van de status en de levensduur. Dit zijn een aantal onderwerpen die zullen worden besproken op de PROFIdag 2013. 14 november 2013 zal het Evoluon in Eindhoven in het teken staan van de laatste updates betreft PROFINET, PROFIBUS & IO-Link. Met 23 leden bieden we een onafhankelijk platform waar u zich kunt laten informeren met een aantal lezingen, ook zal de dag aangevuld worden met de nodige workshops.
 
 .
 .
 .