SolidsProcessing.nl http://www.solidsprocessing.nl/NL/newsitem9062.html


VACATURE

06-07-2018

 

 

Hosokawa Micron BV zoekt Project-Engineer/-Leider

Doel van de functie:
De Project Engineer-/leider is verantwoordelijk voor zowel de planning als het technisch en budgettair afwikkelen van de projecten conform de eisen en gestelde garantiebepalingen.
Hiervoor worden in overleg diverse disciplines ingezet (zoals o.a. mechanical, electrical en procesengineering).
In zo’n geval zal er direct overleg met de andere disciplines plaatsvinden en de Project Engineer/-leider zal als coördinator optreden en als aanspreekpunt fungeren.
De planning, voortgang, kwaliteit, budgetten, informatievoorziening en documentenstroom van het project worden adequaat uitgevoerd en bewaakt. Eventuele problemen die ontstaan tijdens de uitvoering worden adequaat opgelost. Ontwerpen/ engineeren van technische oplossingen maakt tevens deel uit van het werk. Ziet toe op naleving van procedures en voorschriften.

Profiel kandidaat:
Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO-opleiding werktuigbouwkunde of procestechnologie/ chemische technologie, aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring in het aansturen van complexere projecten in de procesindustrie. Enige kennis/ervaring met ATEX/PED/GMP is een pré.
Je bent als kartrekker in staat daadkrachtig en resultaatgericht complexere projecten aan te sturen en hebt daarbij een hands-on-mentaliteit.
Daarbij ben je een teamspeler die een klantgerichte houding en uitstraling bezit, alsmede goede communicatieve en contactuele vaardigheden, ook in de Engelse en Duitse taal.
Je wilt op incidentele basis op locatie van de klant wereldwijd voorbereidingen en inbedrijfstellingen begeleiden.

De juiste kandidaat bieden wij:
- een interessante en gevarieerde functie
- een dynamische, informele, plezierige en professionele werkomgeving binnen een toonaangevend en innovatief bedrijf binnen de branche
- een uitstekend salaris afgestemd op opleiding en ervaring
- prima aanvullend arbeidsvoorwaardenpakket met diverse bepalingen uit de CAO-Metalektro en pensioenregeling
- flexibele werktijdenregeling
- volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen of opleidingen te volgen.

Ben je geďnteresseerd in deze vacature en voldoe je aan het gestelde profiel, stuur dan je sollicitatie per email.

Hosokawa Micron BV

  Marketing & Sales
Postbus 98
7000 AB   Doetinchem
  tel: +31 314 373 333
fax: +31

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Marc Jacobs, Team Manager Chemicals, Minerals & Metals Chemicals, Minerals & Metals department 0314 373 481
Dhr. Daan Goris, Team Manager Food Food department 0314 373 367
Dhr. André Hermsen, Team Manager Pharma Pharma department 0314 373 451
Dhr. Gerrit Hoefman, Team Manager Service Service department 0314 373 301

Bedrijfsprofiel

Hosokawa Micron BV, Doetinchem
Process technologies for tomorrow.

Hosokawa Micron BV maakt deel uit van de Hosokawa Micron Group en is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van machines en complete systemen voor het mechanisch en thermish verwerken van droge en natte poeders.

Hosokawa Micron B.V. is ontstaan in 1987 als gevolg van de fusie tussen Nautamix in Haarlem (opgericht in 1923), Machinefabriek Vrieco in Zelhem (opgericht in 1939) en ISEM in Doetinchem (opgericht in 1928). In 1992 kwam Schugi in Lelystad (opgericht in 1954) bij de Hosokawa Micron Group gevoegd en werd in 2000 samengevoegd op de locatie Doetinchem.

Met meer dan 90 jaar ervaring en know-how in het ontwerpen en vervaardigen van poederverwerkende apparatuur, zijn wij uw competente partner in deze business.

Hosokawa Micron BV is gespecialiseerd in de poederverwerkende industrie met als core-business:
Engineering, design, levering en service van systemen en hele plants voor (high shear) mengen, drogen, granuleren, malen, classificeren, afvullen en wegen van poeders en combinaties van bovengenoemde processen in de chemische, cosmetische, pharmaceutische, metalen, mineralen, plastic, veevoeder- en voedingsmiddelen-industrie.